Spreken, Ronde Tafel gesprekken & Webinars

Spreken, Ronde Tafel gesprekken & Webinars

Thema's

Mijn geld binnenhalen

Credit Management is ontzettend belangrijk voor ieder bedrijf maar toch blijft het, ook nu, nog steeds een ondergeschoven kindje. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak spreek ik er graag over. Over de mogelijkheden, de onmogelijkheden, data die je kan gebruiken. Alles praktijkgericht en met tips waar je iets aan hebt als bedrijf!

Watch your back!

Een gelikte website, goede verhalen en dan die ene ontevreden klant! Branding is echt al stok oud maar is onderhevig aan een continue evolutie. Darwin zei het al. Niet de sterkste wint, maar diegene die zicht het snelst aan de veranderende omstandigheden kan aanpassen. Van zenden van jouw bedrijfsboodschap zijn we aangekomen bij monitoren van jouw bedrijfsnaam en merk. Er is veel veranderd en er kan veel. Maar ja hoe dan? In mijn Branding sessies neem ik je mee op reis en prikkel je.

Wees authentiek

"Ah joh, verkopen kan iedereen die kan praten als Brugman."

Maar is dat zo? Moet je niet gewoon luisteren? Verkopen is niet voor iedereen weggelegd maar voor wie dan wel? Ik ga er op in tijdens een grappige en interactieve sessie over verkopen en wat er allemaal bij komt kijken. Wat echter buiten kijf staat is authentiek en transparant handelen!

Speaker_FINAL

Ik spreek onder ander tijdens de landelijke BitterBallenBorrels van het BeUnited platform maar ook ad hoc voor bijvoorbeeld evenementen als de CreditExpo in Belgiƫ en Nederland, of indien gevraagd bij bedrijven ter inspiratie en praktische training over verschillende thema's. Daarnaast heb ik in mijn direct omgeving andere sprekers ter beschikking.

 

Neem gerust contact op en ik bespreek graag de mogelijkheden met je!

Invalid Email